KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Treni i kuq
 Treni i kuq
Publikuar më 27.05.2015

Teksti dhe fotot e plota po përgatiten

   

Treni i kuq, IMG_2313

Treni i kuq, IMG_2314

Treni i kuq, IMG_2317

   

Stacioni i Kasharit, IMG_2368

Stacioni i Kasharit, IMG_2366

Stacioni i Kasharit, IMG_2365

   

Treni i kuq_Stacioni, IMG_2318

Treni i kuq_Stacioni, IMG_2372

Treni i kuq_Stacioni Kashar, IMG_2431


Stacioni i Kasharit_Ceremonia, IMG_2595
 Në ceremoninë e përurimit të stacionit ishin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, z. Edmond Haxhinasto dhe Ministri i Mjedisit, z. Lefter Koka. Këta u pritën dhe u shoqëruan nga Drejtori i Përgjithshëm i Hekurudhës, z. Genc Alizoti.

Stacioni i Kasharit_Ceremonia, IMG_2573


Treni i kuq, IMG_2517
 “Treni i kuq” do të funksionojë vetëm në linjën Durrës-Kashar. Lokomotiva dhe dy vagonët janë zgjedhur nga parku ekzistues i hekurudhës. Për vagonët janë porositur materiale të reja dhe ambienti i brendshëm është ndryshuar krejtësisht. Ndryshe nga më parë, zona qëndrore ka disa “kabina të hapura”, të cilat krijojnë një ambient më intim kundrejt dy zonave të tjera që janë krejtësisht të hapura. Vagonët janë të prodhimit gjerman dhe mbajnë numrat 018-3 dhe 019-1, ndërsa lokomotiva është T669.1054.

Treni i kuq, IMG_2328

   

Treni i kuq, IMG_2374

Treni i kuq, IMG_2379

Treni i kuq, IMG_2378

   

Treni i kuq, IMG_2382

Treni i kuq, IMG_2375

Treni i kuq, IMG_2376

   

Treni i kuq, IMG_2384

Treni i kuq, IMG_2383

Treni i kuq, IMG_2391

   

Treni i kuq, IMG_2614

Treni i kuq, IMG_2606

Treni i kuq, IMG_2616

   

Treni i kuq, IMG_2617

Treni i kuq, IMG_2610

Treni i kuq, IMG_2609

   

Treni i kuq, IMG_2703

Treni i kuq, IMG_2713

Treni i kuq, IMG_2392

 Vijon së shpejti me tekstin dhe fotot