KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
T669 - 2
   

Lokomotiva T669, makinisti, DSC07915

Lokomotiva T669, makinisti, DSC07917

Lokomotiva T669, nderlidhja, 100_5654

   

Lokomotiva T669, makinisti, DSC01321


Lokomotiva T669, makinisti, 1054, DSC01324


Lokomotiva T669, Maknisti, DSC01341

 Makinisti dhe ndihmësi i kanë panelet e komandave të vendosura sipas diagonales dhe me orientim të kundërt. Te ndihmësmakinisti ka vetëm frenin pneumatik të lokomotivës, frenin stacionar (volani) dhe instrumentat e kontrollit të temperatures dhe presionit (uji, vaji) dhe të turbinës. Nga ana e baterive është paneli elektrik dhe disa komanda për funksionet kryesore të lokomotivës dhe të motorëve elektrikë.


Lokomotiva T669, ndihmesi, DSC01359

   

Lokomotiva T669, makinisti, DSC04792

Lokomotiva T669, makinisti, DSC01504

Lokomotiva T669, makinisti, DSC01350

   

Lokomotiva T669, makinisti, DSC01349-2

Lokomotiva T669, Makinisti, IMG_5310

Lokomotiva T669, Makinisti, IMG_5312-2

   

Lokomotiva T669, ndihmėsmakinisti, DSC01352

Lokomotiva T669, ndihmėsmakinisti, DSC01354

Lokomotiva T669_Aparatura e ndihmėsit, DSC01355

   

Lokomotiva T669, Paneli Elektrik, 100_3447

Lokomotiva T669, Paneli Elektrik, DSC04786

Lokomotiva T669, Paneli elektrik, 100_3439

   

Lokomotiva T669, Instrumenta kontrolli, DSC04789

Lokomotiva T669, Regjimet e punės, DSC04787-2

Lokomotiva T669, Automatet, DSC04788

   

Lokomotiva T669, Fushepamja, IMG_9042

Lokomotiva T669, fushepamja, DSC04784

Lokomotiva T669, fushepamja, IMG_5705

   

Lokomotiva T669, fushepamja, DSC02325

Lokomotiva T669, fushepamja, DSC02328

Lokomotiva T669, Fushepamja, IMG_5151

   

Lokomotiva T669, fushėpamja, IMG_5721

Lokomotiva T669, fushėpamja, IMG_5328

Lokomotiva T669, fushėpamja, DSC02322

   

Lokomotiva T669_Takografi Hasler Bern RT9, IMG_0662

Lokomotiva T669_Takografi Hasler Bern RT9, DSC07076

Lokomotiva T669_Takografi Hasler Bern RT9, DSC07078

   

Lokomotiva T669_motori ČKD K6 S 310 DR, DSC04725

Lokomotiva T669_Motori ČKD K6 S 310 DR, IMG_8570

Lokomotiva T669_motori CKD K6 S 310 DR, DSC04716

   

Lokomotiva T669_pistoni, IMG_8566

Lokomotiva T669_boshti motorik, IMG_8561


 Vijon përshkrimi teknik


 <<   1     3   >>