KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
FASH - Artileria

 Faqe në plotësim


 Ky është një plotësim paraprak dhe vetëm me disa nga kalibrat, pasi albumi i plotë dhe shpjegimet përkatëse është në fazën përgatitore.Top 130 mm - SM 4-1, 124233-3

   

Artileria Shqiptare, IMG_7838

Top 76 mm, Zis-3, IMG_2876

Obuz 122 mm, IMG_7906

   

Katyusha Tip 63-107, IMG_2892

Katyusha Tip 63-107, IMG_9573

Top 107 mm PZ, IMG_9541

   

Katyusha Tip 63-130, DSC01733

Katyusha Tip 63-130, DSC01738

Katyusha Tip 63-130, DSC01742

   

Mortajė 45 mm, DSC09855

Mortajė 45 mm, DSC09675

Mortajė 45, Mod.41, IMG_2759

   

Mortajė 60 mm, DSC00030

Mortajė 82 mm, IMG_8036

Mortajė 120 mm, IMG_8113

   

Mortajė 120 mm, IMG_9579

Mortajė 120 mm, IMG_9585

Mortajė 160 mm, aqshf

   

Mortajė 160 mm, IMG_2796

Mortaje 160 mm, IMG_2828

Top 45 mm, Model 37, IMG_2785

   

Top 45 mm, Model 42, DSC01759

Top 75 mm PZ, IMG_0971

Top 75 mm PZ, DSC09379

   

Top 76 mm, Model 43, IMG_2780

Top 100 mm, BS-3, IMG_2786

Top 100, BS-3, IMG_9597

   

Top 100, BS-3, IMG_9599

Top 100, BS-3, IMG_9185

Top 130 mm, Tip 59, IMG_1119

   

Top 130 mm, Tip 59, IMG_2817

Top 130 mm, Tip 59, DSC00240

Top 130, Tip-59, IMG_9502

   

Top-Obuz 122 mm, DSC01756

Top-Obuz 122, IMG_9537

Top-Obuz 122, IMG_9546

   

Top-Obuz 152 mm, IMG_9197

Top-Obuz 152 mm, IMG_7938

Top-Obuz 152 mm, IMG_7853

   

Obuz 15 cm sFH 18, 132436

Obuz 15 cm sFH 18, 133902

Obuz 15 cm sFH 18, 132436

   

Top B-10 82 mm, 134548

Top 65-17 Mod. 1908-1913_115406

Top-Obuz 100 mm, Model 1914 Skoda, IMG_2772

   

Mortaja, IMG_2916

Mortaja, IMG_9462

Topa mesjetarė, IMG_9314

   

Top 75 mm pa zmbrapsje, DSC01736

Top 75 mm pa zmbrapsje, DSC00018

Top 75 mm pa zmbrapsje, DSC00014

 >>  2