KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
BULETINĖ
E-mail
REGJISTRO  >>      
 Share
Transporti shqiptar
Kjo faqe i dedikohet të tërë protagonistëve të transportit shqiptar ndër vite, pavarësisht nga koha dhe detyrat që kanë kryer.
Kush ka ndonjë foto për mjete transporti nga Shqipëria, mund ta dërgojë.
Kush ka ndonjë histori për të treguar, mund ta shkruajë.
Autori

Botime të mëparshme

Nëntor 1996 - Shkurt 1998

Themelues dhe autor i gazetës (më pas revistë)
“Bota e Makinave”.

Tetor 2003 – Dhjetor 2006

Bashkëthemelues dhe autor i revistës
“AutoMoto plus”.

Njoftim