KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
MAKINA
Motošikleta
Vetura
KamionŰ
Ambulanca
Autobuza
Mjete tŰ Ceremonialit
Autobote-Autopompa
Autofshesa
Koleksionista-Restaurator
Makina Personalitetesh
Makina Plerash
Mjete Institucionesh
Mjete tŰ GardŰs Rep.
Policia e shtetit
Mjete speciale
Mjete Ushtarake
Transport i RŰndŰ
ZjarrfikŰse
 Share
ZjarrfikŰse

 Mjetet speciale si zjarrfikëse, ambulanca, autofshesa, etj, realizohen nga ndërmarrje të specializuara, të cilat marrin nga prodhuesit e kamionëve platformën (shasi, motor, transmision) dhe mbi të realizojnë mjetin e dëshiruar, duke u përpjekur të përdorin sa më shumë pjesë të kabinës nga origjinali. Siç do të shihet më poshtë, në shumë raste emërtimi i zjarrfikëses përbëhet nga dy emra të ndarë me vijë: emri i dytë është ndërmarrja që ka realizuar zjarrfikësen dhe mungon vetëm në ato raste kur nuk kam mundur ta gjej. Zakonisht vendoset me etiketa brenda te hapësira e pompës, tek dyert ose shkruhet në cepat e karrocerisë.


   

ZjarrfikŰse Bremach T-REX, DSC06397

ZjarrfikŰse Bremach T-Rex, DSC00838

ZjarrfikŰse Bremach T-Rex, DSC00840

   

ZjarrfikŰse Bremach T-Rex, DSC01219

ZjarrfikŰse Bremach T-Rex, DSC01225


   

ZjarrfikŰse Chevrolet 292_Marte, 100_1376

ZjarrfikŰse Chevrolet 292_Marte, IMG_7016

ZjarrfikŰse Chevrolet 292_Marte, 100_1375

   

ZjarrfikŰse Chevrolet Custom Deluxe 20, DSC00565

Chevrolet Custom Deluxe 20, DSC00570

ZjarrfikŰse Chrysler N85-158, IMG_2174

   

Chrysler N85-158, DSC06376

Chrysler N85-158, IMG_2175

ZjarrfikŰse Daf 1600_Rosenbauer, IMG_1119

   

Daf 1600_Rosenbauer, IMG_6613

ZjarrfikŰse Daf 1600_Rosenbauer, IMG_6618

Daf 1600_Rosenbauer, IMG_6634

   

Daf 1600_Rosenbauer, 10.09.05

Daf 1600_Rosenbauer, 10.09.14

Daf 1600_Rosenbauer, 10.10.20

   

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-4

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-4

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-5

   

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-6

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-7

Daf 1600_Rosenbauer, KO_150913-8

   

Daf 1600_Rosenbauer, IMG_6622   

ZjarrfikŰse Daf A1300BA 360, IMG_7278

ZjarrfikŰse Daf A1300BA 360, IMG_7285

ZjarrfikŰse Daf A1300BA 360, IMG_7284

   

ZjarrfikŰse Daf 2800, IMG_1132

ZjarrfikŰse Daf 2800, KO_150913-01

Daf 2800, IMG_6644.

   

Zjarrfikese Daf 2800, KO_150913-02

ZjarrfikŰse Daf 2800, KO_150913-03

ZjarrfikŰse Daf 2800, KO_150913-04

   

ZjarrfikŰse Daf 2800, 150913-05

ZjarrfikŰse Daf 2800, IMG_6607

ZjarrfikŰse Daf 2800, IMG_6639

   


ZjarrfikŰse Dennis D, 100_2230

ZjarrfikŰse Dennis D, 100_2234

   

ZjarrfikŰse Dennis D, 100_2238

ZjarrfikŰse Dennis D, 100_2250

ZjarrfikŰse Dennis D, DSC01167

   

Dennis D, IMG_1114

Dennis D, IMG_1116

ZjarrfikŰse Dennis D, 050628, foto 4

   

Dennis D, 100_4586

ZjarrfikŰse Dennis D, DSC02406

ZjarrfikŰse Dennis D, DSC02407.JPG

   

Dennis D, IMG_8389

ZjarrfikŰse Dennis RS 237, DSC01032


<<   1    2    3 ... 10 >>