KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
HEKURUDHA
Lajme-Shkrime
H.SH. - Foto kurioze
Lokomotiva me avull
Lokomotiva T435 - T458
Lokomotiva T669
Lokomotiva tė tjera
Vagonė Pasagjerėsh
Vagonė Mallrash
Ofiēina Shkozet
Mjete Ndihmėse
Stacionet Hekurudhore
Stacioni i Tiranės
Stacioni i Durrėsit
Stacioni i Shkozetit
Linja Tiranė - Durrės
 Share
Mjete Ndihmėse

Hekurudha_Eskavator Colmar 4300FS, IMG_5791

Hekurudha_Colmar 4300FS, DSC01065

Hekurudha_Eskavator Atlas dhe Kobelco, IMG_7674

   

Hekurudha_eskavator Liebherr 902, DSC09843

Hekurudha_eskavator Atlas 1304K, IMG_1201


   

Hekurudha_International 4900, IMG_1371

Hekurudha_International, DSC01286

Hekurudha_International, IMG_1176

   

Hekurudha_International, IMG_1177

Hekurudha_International, IMG_1200

Hekurudha_International, IMG_1185

   

Hekurudha_Sterling, IMG_8616

Hekurudha_pirun ngrites, IMG_8618

Hekurudha_pirun ngritės, IMG_8623

   

Hekurudha_Skoda 706 RTS, IMG_8628

Hekurudha_Skoda 706 MTS, IMG_8624

Hekurudha_JMC, IMG_9535

   

Hekurudha_Harsco Mark IV, DSC09078

Hekurudha_Harsko Mark lV, IMG_6756

Hekurudha_International, IMG_1556

   

Vinē hekurudhor, aqshf

Hekurudha_Takraf EDK-300, IMG_8635

Hekurudha_Takraf EDK-500, 100_1083

  Faqe në plotësim