KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
TRANSPORTI PUBLIK
Lajme-Shkrime
Transporti Publik Tiranė
 Share
Lajme-Shkrime
Shkrimet në autobusë
Publikuar më 19.08.2014
Pte de Versailles, Champ de Mars, Gare de Lyon, Châtelet, Wien-Südtiroler Platz, ... etj, këto janë disa nga emrat e shkruar në ballinat e autobusëve të transportit publik në Tiranë ...

G.D. - 09.05.2011 - Transporti publik Tiranë

Autobuzë Mercedes-Benz Citaro në linjën Porcelan

>>> më tepër


G.D. - 09.05.2011 - Transporti publik Tiranë

Autobuzë Neoplan për linjat Sauk dhe Sanatorium.

>>> më tepër


G.D. - 25.04.2011 – Transporti Publik Tiranë
Autobuzë Güleryüz Cobra GD 160
>>> më tepër