KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Sigal

Sigal

Uniqa group Austria

Shqipëri

Adresa: Bulevardi Zog I, Nr.1, Tiranë.

Tel: +355 4 2233308        Fax: +355 4 2250220

E-mail: info@sigal.com.al            Kosovë

Adresa: Rruga “Vaso Pasha” p.n. Pejton, Prishtinë.

Tel/Fax: +381 38 240 241              E-mail: info@sigal.ks.com           www.sigal-ks.com

Maqedoni

Adresa: Rruga “Marks dhe Engels” Nr. 3, 1000 Shkup.

Tel: +389 2 3125910        Fax: +389 2 3215128

e-mail: info@uniqa.mk                www.uniqa.mk

http://www.sigal.com.al