KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Moto Tirana

Moto Tirana

Aktiviteti: motoçikleta të reja dhe aksesorë

Markat: Yamaha, Lifan, Rock Oil, Nolan, Acerbis, Dunlop Motorcycle Tires, Gold Fren, Vee Rubber, Yuasa, YSS.

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Nr. 33, Tiranë; Rruga Tiranë-Ndroq, km 10, Pezë.

Tel: +355 42 236 014       Fax: +35542 361 499       E-mail: info@moto-tirana.com

http://www.mototirana.com