KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Albania Speed

Albania Speed

Aktiviteti: transport tokësor dhe detar.

Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Hotel Rogner.

Tel +355 42 230 902