KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Tashi-AcDelco

Tashi – AcDelco

Aktiviteti: Bateri, vajra, filtra të markës AcDelco.

Adresa: Rruga “Dritan Hoxha”, blloku “Gintash”, dyqani 1, Laprakë-Tiranë.

Tel: +355 42 264 695

Mob: +355 69 2052100 / 69 2045630 / 69 4046530

http://www.tashi.al/

 BATERI
Tashi Sh.P.K. tregëton bateri për automjete, motoçikleta dhe makineri pune.
Bateri për mjete detare
Bateri për sisteme UPS (VRLA)
Bateri të veçanta
Bateritë janë të llojeve CA/CA, me tapa, të mbyllura hermetike, GEL dhe Spiral.
Të gjitha bateritë shoqërohen me 1 vit garanci.
Për informacion më të detajuar, hyni në faqen zyrtare të kompanisë në adresën e mësipërme.


Bateri ACDelco 79-6MF, IMG_1425-2

Bateri ACDelco 79-6MF, IMG_1426-2
 

Bateri Haijiu HVT-1, IMG_1384-2

Bateri Haijiu, IMG_1387-2


Bateri Ultracell, DSC02459-2

Bateri ultracell, DSC02449-2
 

Bateri Winner Cyclop, IMG_2072-2

Bateri Winner Cyclop, IMG_1406-2

   

Bateri Yuasa YBX3019_111646

Bateri Yuasa YBX3075_113405

Bateri Yuasa YBX5019_111719

   

Bateri Yuasa YBX5053_111854

Bateri Yuasa Cargo 640SHD_112155

Bateri Yuasa YBX5335_111920


Bateri intAct 57412, IMG_7338-1.

 


Bateri intAct

Bateri gjermane për të gjitha llojet e automjeteve evropiane, amerikane dhe aziatike.
Gjenerata e re e baterive Super Heavy Duty për kamionë.


Bateri intAct 68032 SHD, IMG_7361-1.

   

Bateri intAct 58035, IMG_7346-1

Bateri intAct 60032, IMG_7348-1

Bateri intAct 60044, IMG_7342-1

   

Bateri intAct 64020 SHD, IMG_7351-1

Bateri Intact Start Power_113447

Bateri Intact US-Power_113658

   

Bateri Lithium Bike-Power, Ll-01, 033

Bateri Lithium Bike-Power, Ll-04, 030

Bateri Lithium Bike-Power, Ll-05, 034

   

Bateri Optima_113536

Bateri Optima_113618wBateri Bike-Power AGM, IMG_20160630

 

Motorrad Batterie
Bike-Power


Bateri Bike-Powr Classic

   

Bateri Sony, DSC05142

Bateri Sony, DSC05142-1

Bateri Sony, DSC05142-2

   

Bateri industriale, IMG_1408-2

Velox 650 CD.2, DSC03917-2

Velox 650 CD.2, DSC02448


Instrument DHC BT501, DSC02435-2.

Instrument DHC BT001, DSC02431-2
 

aksesore, DSC02466-2

Kavo baterish, IMG_1421-2

 Vajra dhe produkte ACDelco


   

Vaj ACDelco, IMG_1573-2

Vaj AcDelco, DSC02468-2

Vaj AcDelco, DSC02469-2

   

Vaj ACDelco, DSC02471-2

Vaj ACDelco, IMG_1422-2


 Vajra dhe produkte IP


   

Vaj IP, IMG_1393-2

Vaj IP, DSC02430-2

Graso API, DSC02476-2

   

Graso IP, DSC02463-2

Graso IP, IMG_1391-2