KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Spanos 2

Spanos-Astra

Aktiviteti: kamionë dhe makineri pune (buldozerë, eskavatore, rula, vinça, etj).

Marka: Astra, Cifa, Dynapac, etj.

Adresa: Rruga SH2 Tiranë-Durrës, km. 7, Kashar-Tiranë.

Tel: +355 44 504177        Fax: +355 44 504176

E-mail: albania@spanos-group.com

http://www.spanos-group.com