KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
AKTUALITET
Lajme-Shkrime
Korsia e Rezervuar
Ambienti
Parkimi
Siguria Rrugore
Siguria-Ngarkesa
Shenjat Rrugore
Reklamat Rrugore
 Share
Korsia e Rezervuar

Ky segment, së bashku me nja katër të tjerë filluan të realizohen rreth datës 25 prill në unazën buzë Lanës dhe ashtu si në rastet e mëparshme, tregoi se kjo ide është akoma e paqartë për mënyrën se si do të realizohet dhe si do të funksionojë.

Sot, në momentin që po shkruhen këto rreshta (17.06.2011), nga segmenti fillestar prej rreth 100 metra kanë mbetur jo më shumë se 4-5 metra.

Fotot tregojnë qartë kronologjinë e këtij barbarizmi që u krye në qendër të Tiranës, përpara syve të të gjithëve.


Korsi e rezervuar, DSC09727Korsi e rezervuar, DSC09841Korsi e rezervuar, DSC00032
Korsi e rezervuar, DSC00327Korsi e rezervuar, DSC00391Korsi e rezervuar, DSC00449
Korsi e rezervuar, DSC00450Korsi e rezervuar, IMG_6336Korsi e rezervuar, DSC01729
Korsi e rezervuar, IMG_7667Korsi e rezervuar, IMG_7670Korsi e rezervuar, IMG_7694
Zona e parkimit është shumë pranë pikës ku fillon korsia e rezervuar.

Autobuzi nuk mund të hyjë, ndërsa veturat munden dhe për rrjedhojë kemi

këtë situatë shumë të rrezikshme.

Siguria e pasagjerëve është mbi të gjitha dhe kjo e justifikon hyrjen e autobuzit duke kaluar mbi bordurën plastike. Ky është edhe një nga shkaqet përse këto bordura bëhen të tilla: në çdo rast bllokimi të saj, mjetet mund të hyjnë dhe të dalin pa vështirësi. Besojeni, se këtë e shikoja gati çdo ditë në Romë.


Korsi e rezervuar, DSC00037Korsi e rezervuar, DSC00053Korsi e rezervuar, DSC00054
 <<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>