KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
FASH - Vetura
 Në faqen "vetura" të ushtrisë do të gjejnë vend llojet e ndryshme të veturave me targë ushtarake të përdorura nga reparte ushtarake, institucione apo individë drejtues.
Modelet e përdorimit të shumllojshëm si Jeep, GAZ, BJ, Land Rover, e ndonjë tjetër, do të jenë këtu, por edhe në faqet e tjera në role të ndryshme, si te "Policia Ushtarake" apo "Kamionë e Mjete Luftarake".

Foto ilustruese: Jeep Willys MB: FCA Media

   

Beijing BJ212, 132614

Beijing BJ212, 132631

Beijing BJ212, 132757


FASH, Gaz-69A, DSC04874

FASH, Gaz-69, DSC07052.1
 

FASH, Beijing BJ-212

FASH, Beijing BJ-212, 100_5192

   

FASH, ARO 244, 100_9986

FASH, Aro 244, IMG_4669

FASH, Aro 244, IMG_4671

   

Automjete ushtarake, 131936

Automjete Ushtarake, 132659.jpg

Automjete Ushtarake, 132711.jpg

   

Jeep M38A1, 132717

Jeep M38A1, 132725

FASH, Jeep Willys MB, 1950, vlcsnap-2

   

Fash, Fiat Tempra, DSC04204

FASH, Fiat Tipo 1.4 ie, DSC06339

FASH, Fiat Uno & Tipo, 100_9470

 Mercedes - Benz 250 S (W108)

Ministri Beqir Balluku, deri ditën e fundit që ishte në detyrë pati në përdorim një Mercedes 250S (Mod. W108) dhe një GAZ-69.

Foto ilustruese Mercedes: media.daimler

   

FASH, Audi A8, IMG_2599

FASH, Fiat Panda Cross, DSC01109

FASH, Fiat 508, DSC04291

   

FASH, BMW X5, IMG_3734

FASH, BMW Seria 7 (E38), DSC07082

FASH, BMW 524 td (E-34), IMG_3711

   

FASH, BMW 5-E34, DSC04122

Fash, Ford Explorer, 100B1900

Fash, Ford Focus, 180424, 171


Fash, Gaz-21 Volga_191009

 VOLGA

GAZ-21 dhe GAZ-24 janë përdorur nga drejtues të lartë të ushtrisë, duke filluar që ministri dhe shefi i shtabit të përgjithshëm.
Ministri Beqir Balluku përdori për pak kohë një GAZ-21 Volga, ndërsa Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Petrit Dume, e përdori më gjatë "Vollgën" e tij.
Pas Petrit Dumes, të tërë shefat e shtabit kanë patur GAZ-24 Volga.
Në M.M.P., të dy këta modele kanë bashkëjetuar deri në fund të viteve 90-të, ndërsa GAZ-24 Volga u pa në qarkullim deri nga mesi i viteve 90-të.
Të dy modelet kanë qenë me ngjyrë jeshile.
Sipas dëshmitarëve, në parkun e M.M.P. kanë qenë shtatë GAZ-21 Volga.

Fotot janë për ilustrim.


Fash, Gaz-24 Volga, DSC02565


FASH, Gaz-M20 Pobeda, 100_3519

 "Pobjeda" dhe "Varshava"

"Gaz-M20 Pobeda" dhe "Warszawa 224" kanë pjesë e parkut të M.M.P. dhe janë përdorur nga drejtues të lartë. Ngjyrat e tyre kanë qenë të ndryshme.

Fotot janë për ilustrim.

FASH, FSO Warszawa 224, DSC01307

 >> 2