KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
HEKURUDHA
Lajme-Shkrime
H.SH. - Foto kurioze
Lokomotiva me avull
Lokomotiva T435 - T458
Lokomotiva T669
Lokomotiva tė tjera
Vagonė Pasagjerėsh
Vagonė Mallrash
Ofiēina Shkozet
Mjete Ndihmėse
Stacionet Hekurudhore
Stacioni i Tiranės
Stacioni i Durrėsit
Stacioni i Shkozetit
Linja Tiranė - Durrės
 Share
Lokomotiva tė tjera

 Faqe në plotësim


   

Lokomotiva Lyd-2, aqshf-02

Lokomotiva T211.454, DSC09656

Lokomotiva T211.454, DSC09658


Lokomotiva V200.2003, 100_0821
 Erdhën pesë Lokomotiva V200 që u emërtuan V200.2001, 2002, 2003, 2004 dhe V200.2005.
Gjatë trazirave të vitit 1997, lokomotivat me numër 2001, 2002, 2004 dhe 2005 u shkatërruan kur ndodheshin në Stacionin Memlisht (PG), së bashku me disa lokomotiva T669 dhe T435/458.
E vetmja që mbijetoi ishte kjo me numër 2003, e cila ndodhej në Stacionin Përrenjas, aty ku ndodhet akoma, së bashku me disa lokomotiva të tjera jashtë përdorimi.

Lokomotiva V200.2003, IMG_9875


Lokomotiva Tgm6-002_102431
 Lokomotiva diesel-hidraulike Tgm6.002 është e kompanisë BETONPLUS dhe kryen transport inertesh nga Kopliku në Sukth.
Kjo lokomotivë ka ardhur nga Mali i Zi dhe ka qenë pjesë e Hekurudhës Jugosllave, logon e të cilës e mban në të dy drejtimet.
Tgm6 është prodhuar në vitin 1988 nga Fabrika e Lokomotivave diesel Lyudinovski pranë Moskës.

Lokomotiva Tgm6-002_103331


Lokomotiva 770.526-2, IMG_3042
 Lokomotivat ČKD 770.526-2 dhe 711.081-0 janë të kompanisë ALBRAIL.
Lokomotiva 770 tërheq trenin e përbërë nga vagona çisternë në linjën Fier - Vlorë - Fier, ndërsa Lokomotiva 711 kryen manovra në Stacionin Fier dhe në degëzimin për te rafineria aty pranë.

Lokomotiva 711.081-0_142950

   

Lokomotiva 770.526-2_142454

Lokomotiva 711.081-0, IMG_3034