KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
HEKURUDHA
Lajme-Shkrime
H.SH. - Foto kurioze
Lokomotiva me avull
Lokomotiva T435 - T458
Lokomotiva T669
Lokomotiva tė tjera
Vagonė Pasagjerėsh
Vagonė Mallrash
Ofiēina Shkozet
Mjete Ndihmėse
Stacionet Hekurudhore
Stacioni i Tiranės
Stacioni i Durrėsit
Stacioni i Shkozetit
Linja Tiranė - Durrės
 Share
Stacioni i Tiranės

Stacioni Hekurudhor Tirane, 100_4162

Stacioni Hekurudhor Tirane, DSC03409
 

Të rinjve të sotëm do t'u duket çudi, por  20 vjet më parë, këto katër sportele që tani rrinë mbyllur, shpesh herë nuk mjaftonin për t'u pajisur me biletë. Për të qenë të sigurt dhe për të mos humbur kohë në radhë, shpesh biletat priteshin përpara ditës së udhëtimit.

 


Stacioni Hekurudhor Tirane, 100_4512

Stacioni Hekurudhor Tirane, 100_4530
 

Cili mund të jetë simboli më i bukur përpara një stacioni hekurudhor? Bashkia e Tiranës pati idenë gjeniale për të krijuar një tren me kazanë plerash.


 

  Faqe në plotësim