KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Zjarr nė Dajt_28.08.2012
 Zjarr në malin e Dajtit – Ndërhyn helikopteri Kamov

Publikuar më 29.08.2012

Në datë 28 Gusht helikopteri Kamov KA-32 filloi veprimtarinë për shuarjen e zjarrit në malin e Dajtit pranë Tiranës. Mali i Dajtit është i lartë 1612 metra dhe vatrat e zjarrit ishin të shpërndara në pjesën qëndrore në një lartësi mbi 1200 metra.

Helikopteri mbërriti mbi Liqenin e Farkës në orën 16.35 minuta dhe e përfundoi punën në orën 17.05 minuta me uljen në Bazën Ajrore të Farkës. Gjatë kësaj periudhe mundi të kryejë 22 hedhje mbi vatrën e zjarrit.Zjarr ne Dajt, IMG_8230

Zjarr ne Dajt, IMG_8317