KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
AVIACIONI
Lajme-Shkrime
Aviacioni ushtarak
Aviacioni i Mjekėsisė
Aviacioni i Policisė
MiG
Mil Mi
Antonov An-2
Ilyushin
Nanchang CJ-6
Agusta-Bell
Eurocopter
Aeroporti i Rinasit
Fusha Aviacioni
Aerolinja Shqiptare
Teknikė Aviacioni
 Share
MiG

 Faqe në plotësim


   

MiG-15, IMG_4925

MiG-19 (Shenyang F-6), IMG_2904

MiG-21 (Chengdu F-7A), IMG_2905-2

   

MiG-15, IMG_4922

MiG-15, 100_5090

MiG-15, IMG_4917

   

MiG-15, IMG_4948

MiG-15, IMG_4950

MiG-15, IMG_4951

   

MiG-15, IMG_4947

UTI MiG-15, IMG_4931

UTI MiG-15, IMG_4932

   

UTI MiG-15, IMG_4944

UTI MiG-15, IMG_4795

UTI MiG-15, IMG_4454

   

UTI MiG-15, IMG_4456

UTI MiG-15, DSC08926


   

Shenyang F-5, 100_5086

Shenyang F-5, 100_5091

Shenyang F-5, 100_5075

   

Shenyang F-5, 100_5081

Shenyang F-5, 100_5082

Shenyang F-5, DSC08711


Shenyang F-5, DSC08919

Shenyang F-5, IMG_4894
 

Shenyang F-5, DSC08940

Shenyang F-5, IMG_4879


Shenyang F-5, IMG_4891
 Siç shihet edhe nga fotot e vitit 2011, me përjashtim të tre avionëve të muzeut, të tjerëve u janë hequr topat dhe tani me vrimat bosh, pamja e tyre është akoma më e mjeruar. Ky lehtësim i bërë në pjesën e përparme, ka sjellë zhvendosjen e qendrës së rëndesës dhe tani  kanë nevojë për një këmbalec nga pas. Te ky MiG-17 që shihni në foto, rrota e parë e të cilit është ngritur pak nga toka, janë hequr topi 37 mm (reth 100 kg) dhe dy topa 23 mm (reth 40 kg secili). Pa folur për ndonjë mangësi tjetër që nuk duket nga jashtë.


Shenyang F-5, DSC08934

   

Shenyang F-5, 100_5057

Shenyang F-5, 100_5059

Shenyang F-5, DSC08705

 <<  1  2  3  4  5  >>