KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
TRANSPORTI DETAR
Lajme-Shkrime
Anije
Porti i Durrėsit
Kantieri Detar Durrės
Porti i Vlorės
Porti i Shėngjinit
Porti i Himarės
Porti i Limionit
Porti i Sarandės
Porto Romano
Teknika Detare
Flota Ushtarake
 Share
Kantieri Detar Durrės

 Faqe në plotësimKantieri Detar Durrės, IMG_4929

Kantieri Detar Durrės, IMG_8104
 

Kantieri Detar Durrės, IMG_5525

Kantieri Detar Durrės, IMG_5035


Kantieri Detar Durrės, IMG_3185
 Elektrovinçi i parë me kapacitet 5 ton u prodhua në vitin 1968. Pas tij, nga viti 1973 deri në vitin 1988, në Portin e Durrësit u prodhuan 12 elektrovinça 5 ton sipas modelit hungarez “Ganz”. Ndërkohë, përfundoi projekti i elektrovinçit 15 ton. Po ashtu u prodhuan dhe mjaft autovinça 5 ton (mbi shasinë “Zis”) dhe 15 vinça 10 ton për portin dhe stacionet hekurudhore (Porti ynë në rrjedhën e viteve).

Kantieri Detar Durrės, IMG_6926


Kantieri Detar Durrės, IMG_5700

Kantieri Detar Durrės, IMG_7316
 


Kantieri Detar Durrės, IMG_4323

Kantieri Detar Durrės, IMG_4730
 

 <<  1  2  3  4  5  >>