KREU
   
MAKINA
   
AVIACIONI
   
HEKURUDHA
   
TRANSPORTI PUBLIK
   
TRANSPORTI DETAR
   
MAKINERI PUNE
   
SHERBIME
   
AKTUALITET
   
MOTOR-SPORT
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
 Share
Kantieri Detar Durrės - 2
 

Kantieri Detar Durrės, IMG_4441

Kantieri Detar Durrės, IMG_4512

 

 

 

 

 Kalata 10 ka përfunduar rikonstruksionin dhe po po montohen dy elektrovinçat “Ganz” 27-16 që kanë qenë në kalatën 7. Nga “Doku” ka mbetur vetëm një pjesë e vogël që mund të shërbejë si platformë lundruese, ndërsa nga trageti “Veronica Line” kanë mbetur copat fundit. Në qendër të fotos është elektrovinçi “Kondor” që po çmontohet me ndihmën e autovinçit “Demag” dhe pak më vonë se momenti i fotografimit, të dy këta vinça për pak shpëtuan pa kryer një aksident të rëndë. Në fakt, vetëm autovinçi “Demag” shtrembëroi krahun gjatë tentativës për të ngritur një pjesë të Kondorit dhe dëmi nuk qe i vogël (shih foton pasardhëse).

Elektrovinçi “Kondor”, pasi e përfundoi karierën detare duke çuar për skrap një pjesë të kantierit, tani ka filluar një jetë të dytë larg detit:
i lyer me jeshile (si ambientalist), ka gjetur punë në Metalurgjikun e Elbasanit, ndërsa autovinçin e kam parë nga larg dhe më duket se e ka riparuar dëmin.

 

Kantieri Detar Durrės, IMG_9689

Kantieri Detar Durrės, IMG_9740

 

Kantieri Detar Durrės, IMG_5411

Kantieri Detar Durrės, IMG_7178


Kantieri Detar Durrės, IMG_6949

Kantieri Detar Durrės, IMG_7205
 

Kantieri Detar Durrės, IMG_9393

Kantieri Detar Durrės, IMG_0444

 <<  1  2  3  4  5  >>